064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis Proizvoda: Alat Za Lako Pomeranje I Transport Za Nameštaja

Alat Za Lako Pomeranje I Transport Nameštaja, Alat za Namestaj pomoći će vam da za samo nekoliko minuta pomerite vaš komad kauč, krevet, policu, komodu ili bilo koji drugi nameštaj. Pomeranje ovih krupnih komada nameštaja može biti veoma naporno, a često je i nemoguće bez pomoći prijatelja ili profesionalaca. Sada vam to neće biti potrebno, zato što uz pomoć ovog jednostavnog ali izuzetno korisnog alata možete pomeriti i najglomaznije komade nameštaja sami, bez ikakvih problema.

Ukoliko se selite i želite da iznesete sav nameštaj iz kuće ili jednostavno želite da napravite nov raspored u vašoj dnevnoj sobi, ovaj  alat je savršen za vas. Potrebno je samo da podignete komad nameštaja uz pomoć ručice koja funkcioniše po principu poluge, postavite četiri mala nosača sa točkićem i to je to. Uz lagano guranje čak i najteži i najglomazniji Alat za Namestaj lako će se pomeriti gde god da želite. Alat Za Lako Pomeranje I Transport Za Nameštaja, to je alat koji lako priđe teškom predmetu, uz pomoć mehanizma ga podigne a ispod se postavi podloga na točkiće i samo pogurate.

Karakteristike:

Elegantan izgled, fina izrada, precizne dimenzije. Mala veličina, lako se prenosi i skladišti, štedeći prostor.
Pogodno za podove od tvrdog drveta, laminate i tepihe. Alat Za Lako Pomeranje I Transport Nameštaja  uštedeće vam vreme i rad bez grebanja poda.
Neklizajuća podloga je dizajnirana na panelu valjka da spreči da nameštaj padne sa valjka i ošteti pod i nameštaj.
Podizač menjača i valjak za uklanjanje kliznog točka su odlični alati za kretanje.
Četiri mala točka ispod svakog pokretnog nosača mogu podneti težinu od 200 kg, tako da možete lako da uz ovaj alat lako pomerate nameštaj ili teške predmete.

Ne morate čekati pomoć kako biste napravili novi raspored u stanu, od sada to možete i sami uraditi.

Specifikacije:

100% potpuno novo i visokog kvaliteta
Materijal: ABS
Artikal NO: 2016560
Veličina: dužina alata za podizanje: 36 cm, dimenzije pokretnih nosača: 10,5 * 8 cm

Pogledajte video:

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.