064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 1 1
KORPA 1 1

Opis Proizvoda: Alat Za Uklanjanje Udubljenja Za Kola

Alat za uklanjanje udubljenja za kola je odličan za izvlačenje udubljenja sa metalnih i plastičnih karoserija. Ovi izvlakači udubljenja od 15cm uključeni u ovaj komplet za popravku udubljenja na automobilu, omogućavaju vam podizanje predmeta do 40 kilograma. Oni rade na malim i velikim udubljenjima ili ulubljenjima. Pre podizanja uvek proverite da li je alat dobro pričvršćen na predmetu. Hladno okruženje može uticati na sposobnost alata da se adekvatno zalepi za ulubljenu površinu.

Iako je ovaj izvlakač udubljenja  dizajniran da se koristi kao alat za uklanjanje udubljenja bez boje, takođe je idealan za pomeranje ravnih predmeta u bilo kojoj kućnoj garaži ili radionici. Kompatibilan sa pločastim i vetrobranskim staklom, limom i plastičnim oblogama. Ovaj komplet za uklanjanje udubljenja bez boje omogućava vam da podignete i pomerite delikatne ploče teških materijala. Proizvod je tako dizajniran da je opterećenje na vaše telo minimalno.

Alat za uklanjanje udubljenja od mini inkulatora od 12,7 cm dizajniran je za veće uklanjanje udubljenja. Koristite uređaj za uklanjanje udubljenja iz automobila za podizanje materijala do 40,8 kg bez muke.

Napravljeno od izdržljive gume i ABS plastike, ovaj usisivač za izvlačenje udubljenja za automobile je dizajniran za blago podizanje i povlačenje različitih materijala kako bi se izbeglo grebanje i oštećivanje materijala. Napravljeni od izdržljive gume dodatne čvrstoće bez mirisa, ovi alati za popravak udubljenja čvrsto se lepi za većinu ravnih, neporoznih površina jednim potezom.

Alat za uklanjanje udubljenja izuzetno se lako koristi. Pre upotrebe očistite područje i navlažite alat za usisavanje automobila kako biste poboljšali kontakt. Postavite crnu usisnu čašu na ravni deo predmeta i pritisnite ručicu poluge zajedno da biste stvorili vakuum koji će zaključati usisnu čašu za materijal. Da biste uklonili, pomerite poluge za zaključavanje u njihov prvobitni položaj.

Specifikacije:

Težina artikla: 396,9 grama
Dimenzije pakovanja: 12,7 k 12,7 k 12,5 cm
Naziv proizvoda: Izvlakač udubljenja za automobile

Pogledajte Video:

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.