064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis Proizvoda: Aparat Protiv Insekata I Parazita Pest Reject

Aparat protiv insekata i parazita Pest Reject Pro je siguran i inovativan uređaj koji koristi ultrazvučnu i elektromagnetnu tehnologiju za odbijanje insekata i drugih parazita. On se efikasno bori protiv svih neželjenih posetilaca poput komaraca, mrava, miševa.

Ovaj uređaj stvara neprijateljsko okruženje za insekte. On emituje ultrazvučne talase koji se šire vazduhom, u kombinaciji sa elektromagnetnom tehnologijom koja funkcioniše kroz ožičenje u vašem domu ili kancelariji.

Pest Reject Pro je veoma jak i efikasan, jer je opremljen pojačalom za pulsiranje koje povećava pokrivenu površinu u odnosu na prethodni model. Osim toga, Pest Reject Pro je ekološki prihvatljiv , jer ne sadrži toksične hemikalije ili toksine. Takođe se može koristiti bez brige za opasnost po zdravlje ljudi i kućnih ljubimaca.

Karakteristike uređaja:

Odbija insekte i glodare svih vrsta. Napada čak i leteće insekte,pokriva prostor do 150 m2 jači i efikasniji od drugih sredstava za borbu protiv insekata, glodara i drugih parazita.

Deluje tako što neprestano emituje snažan opseg ultrazvučnih zvučnih talasa koji odagnavaju sve vrste štetočina, poput pacova, miševa, mrava, žohara, komaraca, pauka, buba i još mnogo toga.

Aparat Protiv Insekata I Parazita Pest Reject  koje uz pomoć ultrazvuka odbija, mrave, komarce, miševe pacove. Poseduje novo pojačalo impulsa, nema baterija, jednostavno uključivanje u zidni utikač, moderna tehnologija laka za korišćenje: Koristi tehnologiju zvučnih talasa i tehnologiju vibracija.

Integrisana elektromagnetna + ultrazvučna tehnologija; integrisano noćno svetlo; uređaj protiv insekata i parazita Pest Reject Pro je potpuno ekološki i ne šteti ljudima i kućnim ljubimcima;

Napravljen od vrhunskog materijala, izdržljiv je za upotrebu.

Ostalo:

Odbijanje ultrazvučnih frekvencija stalno se menja i naizmenično sprečava da štetočine postanu imune na njegove ultrazvučne talase.

Aparat protiv insekata i parazita Nema otrova, nema hemikalija, bezopasan je za životinje iz ljudskog okruženja.

Odličan za kuću, kancelariju, restoran, hotel itd. Odbijanje štetočina je efikasno za površinu do 150 kvadratnih metara. Pogodno za upotrebu u domaćinstvu, kancelariji, supermarketu, hotelu ili skladištu.

Imajte na umu da ultrazvučni talasi ne mogu putovati kroz zidove. Iako naša jedinica radi vrlo dobro, za maksimalan učinak, preporučujemo da naš Sonic repelent postavite u svaku prostoriju.

Ovaj uređaj stvara neprijatno okruženje za štetočine pa jednostavno odlaze. Tehnologija je potpuno netoksična i ekološki prihvatljiva. Ne morate brinuti o svojoj deci ili kućnim ljubimcima, bez baterija – vrlo jednostavno održavanje.

Pogledajte Video:

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.