064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis Proizvoda: Aparat za grejanje i sušenje vlažne obuće

Aparat za grejanje i sušenje vlažne obuće ravnomerno će osušiti unutrašnje zidove vaših cipela. Mašina za sušenje cipela je laka za korišćenje i skladištenje. Potrebno je samo 4 sata da se potpuno osuše čizme, čizme ili patike.

Posebnost električne sušare za cipele je prisustvo posebnog toplotnog zračenja. Ono obezbeđuje potpuno zagrevanje cipela, kao i povećan prenos toplote termoelementa, što omogućava, uz minimalnu potrošnju električne energije, da se cipele suše što efikasnije i pažljivije moguće.

Jednostavno osušite vašu obuću

Svakome od nas se desilo ta pokvasi cipele tokom kišnih jeseni ili snežnih zima. Sušenje cipela traje dugo, često i čitavu noć pored radijatora. Uz ovaj aparat više nećete imati tih problema. On će na jednostavan i energetski efikasan način za svega nekoliko sati osuštiti vaše mokre cipele koje ćete moći ponovo da nostite. Takođe, ukoliko volite osećaj toplote kada ublačite vaše cipele, možete ih kratko zagrejati pre oblačenja uz pomoć ovog aparata.

Specifičan oblik ovog aparata omogućava mu da zagreje cipele ravnomerno i pokije čitavu unutrašnju površinu. Njegov oblik sličan stopalu takođe neće deformisti vaše cipele, već će one zadržati svoj originalni oblik,. Više nećete morati da brinete o tome da li će vam biti haldno po stopalima, ili da li će vam se cipele osušiti na vreme za narednu upotrebu!

Uređaj je jednostavan i lak za upotrebu. Dva grejna elementa (napravljena od keramike i zatvorena u plastičnom kućištu) međusobno su povezana električnim kablom koji se uključuje u utičnicu.

Uključen u mrežu, aparat za sušenje počinje da se zagreva. On brzo dostiže svoju radnu temperaturu, koja obično ne prelazi 60 ° -70 ° C, i počinje da greje. Istovremeno, uređaj troši malo – samo 12 vati. Na taj način nećete potrošiti velike količine novca na račun za struju. Zagrevanje i sušenje cipela i druge obuće nikada nije bilo jednostavnije!

Pogledajte Video:

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.