064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 1 1
KORPA 1 1

Opis Proizvoda: Bežični Punjač Držač Za Telefon Za Auto

Bežični Punjač Drzač Za Telefon Za Auto olakšaće vam korišćenje mobilnog telefona tokom vožnje, a i napuniti ga ukoliko vaš telefon ima tu opciju.. Ova bežična funkcija punjača telefona za automobil kombinuje funkciju punjača i držača telefona.

Ovaj auto punjač nudi automatsko stezanje mobilnog telefona i brzo punjenje tokom vožnje. Postavljanje telefona na nosač je izuzetno jednostavno i neće vam oduzeti puno vremena, a lako se postavlja i skida čak i tokom vožnje. Možete jednostavno postaviti telefon na Qi bežično punjenje da biste ga napunili ili možete koristiti ovu stavku kao držač za telefon kada se vaš telefon ne puni. To čini ovaj držač veoma fleksibilnim i korisnim na više različitih načina.

Karakteristike:

1. U poređenju sa držačem za vetrobran ili kontrolnu tablu, nosač za ventilaciju vam je mnogo lakši za kontaktiranje telefona u automobilu i uzrokuje manje ometanja tokom vožnje. Alati nisu potrebni za montiranje ovog uređaja.

2.Infracrveno automatsko prepoznavanje i rad jednom rukom, što olakšava korišćenje u toku vožnje. Bez problema stavite ili uzmite vaš telefon u svakom trenutku.

3. Radi sa većinom pametnih telefona, bez obzira na veličinu ili oblik. Bežično punjenje moguće je samo za one telefone koji poseduju tu funkciju.

4-Rotacija od 360 stepeni, može se podesiti prema vašim potrebama na više različitih načina.

5. Dizajn silikonske podloge, štiti telefon od ogrebotina i oštećenja. Telefon će u držaču stajati čvrsto, bez mogućnosti ispadanja.

Specifikacija:

Snaga: 10V/7.5V/5V automatska identifikacija
Materijal: PC+ABS
Udaljenost senzora: 0-8 mm

Univerzalno za sve Qi uređaje koji mogu da se pune bežično. Potrebno je samo adekvatno postaviti telefon na nosač.
Napomena: Pre kupovine proverite da li vaš mobilni telefon podržava Qi bežično punjenje.

Paket koji uključuje:

1x nosač za punjač za mobilni telefon u automobilu (nije uključena kutija za maloprodaju)
1x kabl za punjenje

Pogledajte video:

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.