064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis Proizvoda: Dvostrana magnetna četka za čišćenje prozora

Dvostrana magnetna četka za čišćenje prozora potpuno je nov i inovativan proizvod koji će vam značajno olakšati pranje i poliranje prozora i svih drugih staklenih površina.

Niko ne voli da provede sate čistći prozore. Sada to više ne morate, zato što je uz ovaj proizvod čišćenje lakše neko ikada pre!

Snažni unutrašnji magneti čvrsto drže dve strane za čišćenje (sunđer sa gumenim brisačem) zajedno kroz staklo, tako da kada pomerate jednu stranu, druga strana će je pratiti. Na ovaj način možete čistiti obe strane stakla u isto vreme, bez imalo muke. Ovo će vam uštedeti mnogo vremena, a prozori će biti čistiji i sjajniji neko ikada pre!

Sve što treba da uradite je da pomerate magnetni čistač napred -nazad da biste temeljito očistili staklo. Ovaj proizvod će vam tako uštedeti mnogo vremena i truda.

Koristite sunđer za pranje i razbijanje prljavštine na staklenim, popločanim ili ogledalskim površinama. Zatim okrenite ručicu i pomoću smera strelica obrišite i ispolirajte da biste dobili čistu površinu stakla. Efekat čišćenja je čak i bolji nego sa tradicionalnim sredstvima za čišćenje prozora.

Može se koristiti za čišćenje prozora, staklenika, akvarijuma, zimskih vrtova, krovnih prozora, vrata na terasi, prozora spavaćih soba, pa čak i ekrana za tuširanje, ogledala i pločica!

Možete ga koristiti u vašem domu, ali i na spoljašnjim staklima, na radnom mestu, kao i na svakom drugom mestu gde vam je potrebno da brzo i efikasno očistite neku staklenu površinu.

Karakteristike:

Dvostrana magnetna četka za čišćenje prozora potpuno je inovativan i visoko kvalitetan proizvod

Dvostrano magnetno sredstvo za čišćenje stakla najnoviji je razvoj za čišćenje

Čišćenje prozorskog stakla više nije težak i opasan posao

Veoma jednostavan za korišćenje

Odgovara staklu debljine 3-8 mm (stakleni prozor sa jednim staklom)

Dupli prozori moraju se prati odvojeno

Specifikacije

Materijal: ABS/ugljenični čelik/guma/sunđer/krpa za čišćenje

Boja: Kao što prikazuje slika

Veličina predmeta: 11,5×10,5x7cm

Dužina zaštitnog užeta: 120 cm

Pogledajte video:

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.