064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis Proizvoda: Silikonski Jastuk Egg Sitter Ergonomski

Silikonski Jastuk Egg Sitter Ergonomski . Sada možete sedeti ceo dan, čak i na najtvrđoj stolici, i dalje se osećati ugodno. Dizajn saća koji poseduje ovaj udoban jastuk za sedenje Egg Sitter napravljen je od elastičnog materijala koji apsorbuje tačke pritiska urušavajući se u sebe. Zato se ni jaje postavljeno ispod njega neće slomiti pod pritiskom. Osim toga, podloga ostaje hladna na dodir i omogućava cirkulaciju vazduha ispod. Sada će dugi dani u kancelariji biti udobniji, večera prijatnija, a bolne vožnje automobilom stvar prošlosti.

Podržava leđa i kičku tokom sedenja

Provodimo toliko sati sedeći, pa nije ni čudo što se povećavaju slučajevi bolova u donjem delu leđa i problema sa držanjem. Način na koji podržavamo svoju težinu dok sedimo može imati ogromnu razliku u našem sedećem iskustvu. Prava podrška zahteva da se pritisak oslobodi ključnih tačaka pritiska kada sedimo. Egg Sitter je dizajniran da ublaži ove tačke pritiska u jakom i fleksibilnom obliku koji će imati osećaj kao da lebdite u vazduhu. Ergonomski Silikonski Jastuk Egg Sitter  Nezameljiv pomagač protiv hemoroida i dekubitisa.

Otvoreni, saćasti dizajn Egg Sitter -a znači da ima dovoljno prostora za kompresiju, ublažavanje i preraspodjelu težine. On apsorbuje pritisak urušavajući se u prostore, a da pritom zadrži punu podršku i udobnost. Toliko je fleksibilan da možete čak sedeti na vrhu jajeta i ono neće puknuti. Toliko je neverovatan efekat ove jedinstvene podloge. Egg Sitter podloga će uvek rasporediti vašu težinu, podržati donji deo leđa i kičmu. On će vas držati u potpunoj udobnosti ceo dan, a zatim se svaki put samo vratiti u prvobitni oblik.

Podrška za kičmu i izvanredna udobnost

Podrška za kičmu i držanje samo je deo tajne jedinstvene privlačnosti Egg Sitter -a. Udobnost koju vam pruža pri sedenju na ovom izvanrednom jastuku ne može se porediti sa drugim konkurentima. Dizajn i materijal od gela od kojeg je napravljen, omogućavaju hladnom vazduhu da cirkuliše kroz svaki deo vašeg Egg Sitter-a. Dugi, vrući dani sedenja za vašim stolom ili sati provedeni skučeni u vrelom zagušljivom automobilu mogu biti veoma neprijatni. Nema boljeg načina da dobijete trenutnu udobnost i opuštanje, kao i tu neophodnu podršku za kičmu i držanje, od neverovatnog Egg Sitter-a.

Polgedajte video: Ergonomski Silikonski Jastuk Egg Sitter

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.