064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis Proizvoda: Joga Jastuk Za Masažu Celog Tela

Joga Jastuk Prostirka Za Masažu Celog Tela, pruža hiljade stimulativnih tačaka, za trenutno ublažavanje bolova u leđima takođe poboljšava san.

Ublažava stres, bolove, napetost mišića, cirkulaciju krvi i nivo energije.

ODLIČNO ZA OPUSTANJE – Prostirka i jastuk su švedski akupresurni otirači inspirisani drevnom indijskom tradicijom lečenja.

BEZBEDNO – Veruje se da postoji hiljadama godina, danas je „ponovo izmišljen“ u modernom obliku,

sa hiljadama netoksičnih plastičnih bodlji, neškodljivih za kožu, ali sa svim lekovitim blagodatima svog legendarnog pretka.

LAKOĆE NAPETOST – Dok pokreću urođeni način lečenja tela,

hiljade akupresurnih tačaka čine podmetač i jastuk vrlo efikasnim alatom za ublažavanje napetosti i indukovanje stanja duboke opuštenosti,

istovremeno revitalizujući i podmlađujući.

100% NEToksični plastični nokti – Ručno perivi uklonjivi poklopac.

Karakteristike:

Joga Jastuk Prostirka Za Masažu Celog Tela:

ODMAH ublaži bol u leđima i vratu u udobnosti svog doma za samo 20 minuta dnevno.

UKLANJA potrebu za skupim tretmanima, kao i posete terapeuta, maserke i kiropraktičara.

EFIKASNO izaziva stanje potpune opuštenosti, istovremeno smanjujući bolove, bol, stres i napetost.

Ublažava ne samo bolove u leđima, vratu, ramenu i išijas, bilo da su blagi ili hronični, već ublažava i glavobolju.

OSTALE KORISTI uključuju poboljšanu cirkulaciju, spavanje i raspoloženje, kao i povećanje nivoa energije.

Zahvaljujući 8.000 akupresurnih tačaka i jastučnoj peni, ova prostirka će vam pomoći da stimulišete  protok krvi i oporavak mišića, istovremeno promovišući ublažavanje i opuštanje bolova.

A ako se pitate kako prostirka sa malim plastičnim šiljcima može opustiti, pročitajte na google recenzije  koje detaljno opisuju jedinstveno akupunkturno iskustvo kod kuće.

Ostale Katareristike:

100% pamuk + ABS

Akupunkturni masažni tepih napravljen od 100% pamuka i visokokvalitetnog ABS-a, akupresurni tepih ima 5250 akupukturnih tačaka.  Uklonjiv za lako čišćenje i pogodan za pranje ruku.

SMANJENJE BOLA. Akupresura Ovaj fizički pritisak sa akupunkturne podloge pomaže ubrzavanju cirkulacije krvi i limfne drenaže i može pomoći vašem telu da se samo izleči.

Joga Jastuk Prostirka Za Masažu Celog Tela ima  hiljade akupresurnih tačaka koje stimulišu živce i poboljšavaju cirkulaciju krvi za povećanu energiju i brži oporavak mišića, što ga čini odličnim za korisnike koji svakodnevno sede za stolom, kao i za aktivne pojedince i sportiste.

POBOLJŠAJTE SPAVANJE. Lezite i opustite se na ovaj „krevet igala“ kako biste masirali tačke pritiska koje pomažu u oslobađanju zategnutih mišića i ublažavanju stresa.  Joga Jastuk Prostirka Za Masažu Celog Tela promovišie cirkulaciju krvi i olakšajte raspoloženje.

Upotreba pre spavanja može da poboljšava vaš odmor i smanji nesanicu.

POBOLJŠAJTE KVALITET ŽIVOTA.

Akupunkturni jastučići  mogu se koristiti za razne probleme, od opšte ukočenosti do hroničnih bolova u leđima, tenzijske glavobolje, do celulita, što može dovesti do poboljšanja ukupnog kvaliteta sna i oporavka ćelija kože.

Vitalnost, kao i poboljšanje raspoloženja i metabolizma. Korišćenje 15 minuta dnevno može u velikoj meri poboljšati kvalitet vašeg života.

UŽIVAJTE U DOBROM ŽIVOTU. Kuda god krenete, naše preklopnu dizajnersku prostirku možete nositi bilo gde i bilo kada, a možete je staviti u svoj kofer.

Joga Jastuk Prostirka Za Masažu Celog Tela koristite kod kuće, u hotelu ili u kancelariji možete ležati na akupresurnoj prostirci i uživati u 10-15 minuta opuštajuće muzike ili polakom dubokom udisaju. Uživajte u dobrom životu bilo kad i bilo gde.

Pogledajte Video:

 

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.