064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis Proizvoda: Kuhinjski Zidni Dispenzer Za Pahuljice

Kuhinjski zidni dispenzer za pahuljice je proizvod koji je potreban u svakoj kuhinji. Ovaj uređaj pomoći će vam da lakše sortirate, čuvate i servirate različite vrste hrane, ali pre svega pahuljice i slične proizvode. Potrebno je samo da napunite uređaj željenom hranom poput pahuljica, cornflakes-a, orašastog ili drugog koštunjavog voća. Nakon toga na vama je samo da pritisnete dugme i sipate željenu količinu hrane u posudu.

Celokupan proces je izuzetno jednostavan. Na ovaj način možete uštedeti vredan prostor, pogotovo ako imate malu kuhilju ili mali radni prostor, te ne želite da ga zatrapate kutijama ili teglama sa pahuljicama.

Uređaj se lako montira na bilo koju podlogu i čvsto stoji. Uz pomoć njega vaša kuhinja će biti mnogo urednija, bolje organizovana i jednostavnija za snalaženje. Napravićete doručak za samo nekoliko sekundi bez ikakvog nereda, toliko je lako!

Karakteristike:

Zidno i zapečaćeno skladište, transparentno i vidljivo istisnuto, što čini skladištenje jasnim na prvi pogled. Nije neophodno dodavati natpise ili nalepnice, ali je moguće ukoliko to želite.
Viseći zidni skladišni prostor, uštedite prostor na stolu, čvrsto se držite da vam kuhinja bude uredna i uživajte u ukusnoj hrani. Nećete više morati da trošite vredan prostor u kuhinji kako bi skladištili pahuljice, cornflakes i slične proizvode. Sada se oni mogu nalaziti na vašem zidu!
Naučni dizajn distribucije, zadržava svežinu, nova hrana dolazi na vrhu, stara hrana izlazi na dno, jednosmerna cirkulacija, nije lako glistati.
Širok otvor za lako skladištenje, dobro se zatvara, otporan je na vlagu i prašinu. Donji otvor je napravljen u obliku levka, kako bi se na taj način efikasno sprečilo rasipanje.
Dozator za žitarice se može klasifikovati i skladištiti prema karakteristikama prehrambenih materijala. Nije lako mirisati, ali je lako je pristupiti.

Specifikacije:

Materijal: Plastika.
Boja: Kao na slici.
Kapacitet: 1000ml, 1500ml.
Veličina: Kao na slici

Pogledajte video: Kuhinjski zidni dispenzer za pahuljice

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.