064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis proizvoda: Magična dvostrano lepljiva traka Ivy Grip

Magična dvostrano lepljiva traka Ivy Grip prilično je slična drugim proizvodima koji su dostupni za lepljenje stvari po kući. Glavna razlika između Ivy Grip trake i konkurencije je u tome što ova traka radi na bilo kojoj površini!

Pomoću Ivy Grip trake možete zalepiti predmete na bilo koju površinu, uključujući drvo, pločice, ciglu i još mnogo toga. Ova razlika čini Ivy Grip trake univerzalnim i daje im široku upotrebnu vrednost. Kada birate šta ćete kupiti, ovo bi trebalo da bude velika briga.

Snažan viskozitet- Zahvaljujući novoj nanotehnologiji i prilagodljivom materijalu drži na svim površinama. Može držati do 1 kg na glatkoj površini tako da možete proizvoljno zalepiti bilo šta, poput mobilnih telefona, ključeva, olovaka, ukrasa, zidnih zavesa, kuhinjskog alata itd.

Perivo i za višekratnu upotrebu. Magična dvostrano lepljiva traka Ivy Grip Kada se zaprlja, možete ga oprati vodom i osušiti da povrati svoju lepljivost. NE koristite nikakve druge maramice ili deterdžente. Može se koristiti više puta i neće ostaviti nikakve ostatke ili lepkove kada se ukloni.

Lako za sečenje – Lako sečenje do bilo koje veličine i dužine koju želite! Može se rastegnuti, saviti i preklopiti kako bi zadovoljila vaše potrebe.

Dvostrano lepilo -Perivo i za višekratnu upotrebu da zadrži predmete na mestu bez klizanja Ali ako je čarobna traka mokra, verovatno se neće lepo zalepiti. Molimo vas da ga držite na suvom dok držite predmet. Držite ga suvim dok lepite predmet.

Dimenzije:

500 k2k30mm (5 m/rola)  599 din

300k2k30mm (3 m/rola) 499 din

100 k2k30mm (1m/rola) cena 399 din

Dodatne karakteristike:

Može se prati, može se koristiti više od 2000 puta. Lepak, bez ostataka Otpornost na toplotu -20-100 ° C
Možete obrezati bilo koji oblik i veličinu koju želite
Nano PU gel materijal dvostrano lepak, periv i za višekratnu upotrebu da zadrži predmete na mestu bez klizanja
Možete ga primeniti na automobil, kuhinju, toalet, ormar, sto i na mnoga druga mesta za držanje stvari poput daljinskog upravljača, kamere, telefona, ključeva, ogledala, podloge i tako dalje
Pre ugradnje jastučića, održavajte kontaktnu površinu čistom i suvom, strogo sledite naslov, nije namenjeno za grubu, masnu, osetljivu ili zrnatu površinu

Pogledajte video:

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.