064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis Proizvoda: Mali Sklopivi Fen Za Kosu NOVA

Mali sklopivi fen za kosu NOVA je praktični mali fen koji možete poneti bilo gde zato što se sklapa i tako zauzima manje prostora. Sa druge strane, on je dovoljno snažan za sve vaše potrebe i pored malih dimenzija. Možete ga koristiti kod kuće, na putovanju ili bio gde drugde, nećete se pokajati.

Ovaj fen za kosu je dizajniran ne samo za efikasno sušenje kose, već i za potpunu zaštitu. Sastoji se od uskog koncentratora koji održava protok toplog vazduha usredsređen na određeno područje na glavi. Ovaj fen za kosu dolazi sa snagom od 1000 vati koja mu pomaže u stvaranju optimalnog nivoa protoka vazduha.

Protok vazduha velike snage ubrzava isparavanje vode i sadržaj vlage iz vaše kose. Zbog toga ova velika snaga obezbeđuje nežno, ali efikasno sušenje, čineći ih zdravim i snažnim. Osim toga, sa visoko energetski efikasnom snagom, ne morate ni da brinete o povećanim računima za struju. Takođe, zbog svojih malih dimenzija vrlo je praktičan i možete ga poneti bilo gde, kao na primer na putovanja.

Raspuštanje vazduha čest je problem u konvencionalnim fenovima za kosu, što ih čini manje efikasnim. Ali jedna od najvažnijih karakteristika, uski koncentrator, u ovom proizvodu u velikoj meri smanjuje rasipanje vazduha. Drugim rečima, vazduh u ovom visoko efikasnom fenu za kosu izlazi kroz otvor, koji nakon toga pomaže vazduhu da se koncentriše na određeno područje. Pomaže u optimalnoj upotrebi fena za kosu bez rasipanja energije i toplote.

Karakteristike:

Snažan u ispuštanju vazduha, stvara malo buke, prenosiv i praktičan.
Lako za nošenje bilo gde sa sklopivom ručkom, zauzima malo prostora.

Ušteda energije, bezopasan proizvod visokog kvaliteta.
Napravljeno od izdržljivih, visokokvalitetnih materijala, izdržljiv.

Možete ga poneti sa sobom kada putujete.
Svetski poznat proizvod marke Nova.

Specifikacije:

• Tip ručke: Sklopivi
• Napon: 220V
• Podešavanje brzine: 2

Pogledajte Video:

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.