064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 1 1
KORPA 1 1

Opis Proizvoda: Multifunkcionalni masažer za sedište za automobil

Multifunkcionalni masažer za sedište za automobil idealan je za ljude koji dugo sede, kao što su vozači na daljinu, zaposleni u kancelariji ili čak kod kuće. Kako to radi? sa mikro-kompjuterizovanim sistemom upravljanja sa nekoliko vibratora, ima nekoliko različitih režima masaže, kao što su gnetenje, tapkanje, shiatsu i valjanje. Ovi načini masaže pomažu vam da ublažite lumbalnu nelagodu i bolove u leđima.

Iako prevashodno namenjen za upotrebu u automobilu, ovaj masažer nije ograničen samo na to. Može se koristiti na bilo kom mestu gde se dugo sedi. To može biti u kancelariji, ali i u vašem domu. Ovo čini masažer veoma praktičnim i multifunkcionalnim, te ga možete pomerati u skladu sa vašim potrebama.

Savršeno je za ljude koji provode veliki deo dana u kolima i drugim vozilima poput taksista, kamiondžija, vozača dostave i slično. Više nećete morati da brinete o bolovima u leđima kao posledice dugog sedenja u istom i često nelagodnom položaju.

Usvojite novu visoku tehnologiju računarske i tradicionalne kineske teorije masaže, a prema narodnim običajima rada i svakodnevnog života, ovaj proizvod kombinuje zgužvanje, pritiskanje, pritisak prstiju, kotrljanje i struganje tradicionalne masaže zajedno. Ne samo da vam može pružiti prijatan osećaj masaže, već i izlečiti mnoge vrste bolesti uzrokovane opstrukcijom cirkulacije krvi simulacijom cirkulacije. Pozitivno utiče na vaše zdravlje.

Funkcija:

Gnetenje akupunkturnih tačaka na telu i simuliranje arterija i vena.

Olakšajte cirkulaciju krvi, poboljšajte izgled.

Ublažite bolove u slabinama i leđima i ublažite umor.

Podesite metabolizam i dođite u ravnotežu

Izlečite neurasteniju i oživite nervozu.

Specifikacije:

6 motora

8 programa masaže

30 -minutna kontrola tajmera

Pogodno za stolicu, pa čak i u automobilu

Koristite mikroračunarski program za kontrolu masaže i pritiskanja.

Koristite 12V izvor električne energije, koji mora biti pouzdan. Može se naći u većini automobila.

Ušteda energije: Potrošač električne energije 0,015v/Po satu.

Iskorenjuje stres i napetost

Pogledajte video:

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.