064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis Proizvoda: Podmetač Za Veš Mašine Sušilice Antivibraconi

Podmetač Za Veš Mašine Sušilice Antivibracioni – Podloga je proizvod potreban svakoj kući. Ovi mali ulošci postavljaju se ispod nogica vaše veš mašine, stola, ormara ili bilo kog drugog komada nameštaja. Oni će zaštiti nogice vašeg nameštaja i pod od habanja, grebanja i oštećenja. Zaštitie vaš nameštaj ali i vaše podove uz pomoć ovih malih i praktičnih uložaka.

Podloga je posebno pogodna za veš mašine. Ulošci se lako postavljaju na njene nogice i sprečavaju da se mašina „šeta“ tokom rada. Ovo je česta pojava kod veš mašina, koje se mogu pomerati tokom rada. One mogu ogrebati pod vašeg kupatila, ali i napraviti nered oko sebe. Da bi to izbegli, dovoljo je da postavite ove uloške na nogice veš mašine i ona će stajati u mestu čak i tokom vrhunca centrifuge. Više nećete morati da brinete o veš mašini koja se pomera i pravi nered u vašem kupatilu.

Karakteristike:

Nanesite na stolove i stolice, sofu, mašinu za pranje veša, krevet, čajni sto i druge komade nameštaja. Ovaj uložak sprečiće grebanje i oštećenja vašeg nameštaja.
Podmetač Za Veš Mašine Sušilice Antivibracioni, Napravljen od TPR materijala, može sprečiti vaše mašine i sušare od pomeranja usred rada i smanjiti vibracije na podu.
Podloga ima Donji prečnik jastučića od 10 cm, gornji prečnik 4,6 cm, a visina 4 cm, radi sa većinom mašina za pranje i sušenje veša.
Dobro apsorbuju vibracije sa sposobnošću upijanja, te čine vašu mašinu za pranje veša stabilnijom i uravnoteženijom, održavaju vašu vešernicu mirnom i lepom.
Snažan i izdržljiv za upotrebu, jednostavan za nošenje, vodootporan, otporan na habanje. Držaće vašu veš mašinu ili bilo koji drugi komad nameštaja postojanu u mestu i sprečiti pomeranje.

Napomena:

Stvarna boja podloga može se malo razlikovati od slike zbog različitog efekta monitora i svetlosti.
Dozvolite odstupanje od 1-3 cm zbog ručnog merenja.
Količina: 4 kom.

Pogledajte video:

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.