064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis Proizvoda: Prenosivi masažer za vrat rameni pojas

Prenosivi masažer za vrat rameni pojas je visokokvalitetni proizvod za masažu. Snažna i prodorna masaža prevashodno je namenjena za predeo zadnjeg dela vrata i ramenog pojasa. Ipak, ovaj uređaj može se koristiti i za druge delove tela, kao što su leđa, butine, zadnjica ili abdomen.

Važno je samo da ga pravilno postavite, uključite i počnete da se opuštate uz pomoć ovog proizvoda! Pozitivno utiče na zdravlje i poboljšava cirkulaciju krvi u predelu vrata, ramena, ali i bilo kom drugom delu tela gde se upotrebljava.

Vratna ogrlica, funkcija: Masažer za vratnu terapiju vrata, dizajn: Instrument za terapiju vrata, funkcija: Mašina za masažu vrata i ramenog pojasa.

Specifikacije:

Materijal: Plastika Primena: masaža Boja vrata: Bela Frekvencija električnog impulsa: 0-1000Hz Širina električnog impulsa: 20-400ms Paket uključuje: 1 k masažer za grliće materice 2 k jastučići 1 k žica 1 k engleski priručnik

Snažna masaža bubnjem za efikasno ublažavanje bolova u vratu i ramenima. Opušta mišiće, sprečava pojavu grčeva i bolova u mišićima.

Pruža duboko olakšanje tkiva, odmara i regeneriše ista.

Opušta ukočene mišiće radi poboljšanja cirkulacije. Pospešuje bolji krvotok i aktivira ukrućene mišiće.

Unapred programirana auto-ritmička masaža sa različitim nivoima intenziteta prema vašim potrebama. Potrebno je samo da pronađete režim koji vama najviše odgovara, pravilno postavite uređaj na ciljano područje i uključite ga.

Ciljano ublažavanje bolova u mišićima i naprezanja oko vrata, ramena, trbuha, struka, bedara, bokova i donjeg dela leđa. Ovi bolovi česta su pojava kod ljudi koji veći deo dana provode sedeći u kancelariji, za radnim stolom ili u automobilu. Oni mogu biti veoma neprijatni i negativno uticati na kvalitet života. Uz pomoć ovog masažera značajno ćete umanjiti ove bolove i poboljšati svoje zdravlje.

Prenosni hands-free dizajn sa kontrolnom tablom jednim dodirom može promeniti režim rada. Uređaj je lagan, može se lako spakovati i poneti gde god vam je to potrebno, bez imalo muke.

Pogledajte Video:

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.