064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis Proizvoda: Ručna bežična LED lampa Handy Light

Ručna bežična LED lampa Handy Light je kompaktna i male težine. Pruža svetlo tamo gde vam je potrebno. Zašto se boriti sa kablovima i glomaznim radnim svetlima? Praktična lampa je neverovatno bežično LED radno svetlo koje obezbeđuje brzo i jednostavno svetlo bilo gde.

Ovo hands-free svetlo ima zakrivljenu kuku koja ga može obesiti, magnetnu podlogu koja pričvršćuje bilo koju metalnu površinu i široku podlogu za stajanje na ravnim površinama. Izuzetno svetle LED diode pružaju 500 lumena tako da možete videti gde vam je potrebno. Ne morate više da koristite slabo i neefikasno svetlo sa vašeg mobilnog telefona, zato što će vam ova lampa osvetliti daleko bolje!

Iako teška konstrukcija može da izdrži, Handy Light je kompaktan, lagan i najbolje od svega je bežičan, tako da ga možete poneti sa sobom i koristiti bilo gde. Odlično za popravke automobila, popravke vodovoda, kampovanje, garaže, šupe i još mnogo toga. Ne ostavljajte se u mraku, jer je Handy Light je savršena lampa za hitne slučajeve tokom nestanka struje! Koristi 3AA baterije

Bežični, kompaktni i lagano, ova lampa će vam značajno olakšati svaki posao koji zahteva upotrebu snažne lampe. Ona je odlična za sve majstore, automehaničare, ali i za svaku kuću, radionicu i garažu. Nije ga loše imati i za slučaj da nestane struje, ako idete u prirodu, na kampovanje…

Radno svetlo bez upotrebe ruku

RUČNA LED LAMPA: Ultra-snažno, bežično LED radno svetlo je kompaktno, lagano i pruža svetlost tamo gde vam zatreba. Lagana baterijska lampa je izdržljiva i pruža 500 lumena, savršena za mehanički rad.

LED Blic: Ovo hands-free svetlo ima okretnu kuku za vešanje, magnetnu podlogu koja se pričvršćuje na metalnu površinu i široku podlogu za stajanje na ravnim površinama. Lako ga možete odložiti u garaži ili radionici tako da vam ne smeta kada ga ne koristite.

Ručna baterijska lampa sa 3 baterije uključuje 3 baterije. Odlično za popravke automobila, vodovodne instalacije, kampovanje, garaže, šupe i drugo.

Pogledajte Video:

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.