064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

O PROIZVODU: Štapići Za Čišćenje Cevi I Odvoda Kuhinje

PAMETNO ČIŠĆENJE:

Štapići Za Čišćenje Cevi I Odvoda snažan su, siguran i efikasan način za uklanjanje neugodnih i neprijatnih mirisa iz odvoda. Pomažu u sprečavanju stvaranja začepljenja u umivaonicima i tuševima. Njegova netoksična formula je nežna i sigurna za septičke jame i dostupna je u više mirisa i brojnih sorti.

JEDAN STIK JE SVE ŠTO JE POTREBNO:

Napravljen od moćnih, prirodnih enzima, svaki štapić za čišćenje cevi polako oslobađa super koncentrisanu mešavinu snažnih enzima koji će ukloniti organske naslage i masnoću nakupljenu 30 dana. Samo jedan štapić za čišćenje cevi mesečno je sve što je potrebno.

INOVATIVNI DIZAJN:

Tanki, cilindrični i dugi samo 16 centimetara, što ih čini idealnim za domove i poslovne prostore. 100% siguran za sve vrste vodovodnih instalacija. Štapić leži u zamci za cevi i polako oslobađa mešavinu enzima koji razgrađuju hranu, masnoće, ulja i druge organske materijale.

SIGURNO ZA UPOTREBU BILO GDE:

Budući da su odvodni Štapići za čišćenje cevi  netoksični i koriste enzime za čišćenje, sigurni su za upotrebu u svim odvodima od kupatila do kuhinje.

UŠTEDA NOVCA:

Izbegavajte neugodne mirise i nagomilavanje vode, a istovremeno štedite vreme i novac. Umesto da angažujete vodoinstalatera ili kupujete hemikalije za čišćenje odvodnih cevi, jednostavno ubacite jedan štapić mesečno u sve odvode kako biste održali odvod čistim i bez smrada.

EFIKASNOST:

Dvanaest štapića biće vam dovoljno da održite svoje odvodne cevi čiste čak godinu dana, tako da ne morate da brinete o čistoći vaših odvodnih cevi tokom dužeg perioda.

Štapići Za Čišćenje Sani Sticks tanki su, okrugli i dugački samo 16 inča i 100 posto sigurni za vodovod i septičke jame bez otrovnih hemikalija.

Izbegavajte neugodne mirise i gadno nakupljanje vode u sudoperima i tuševima sa samo jednim Sani Stick-om mesečno

Održavajte svoje odvode čistim i bez mirisa tokom cele godine pomoću Sani štapića kao dela sredstava za čišćenje

Pogledajte Video:

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.