064 325 29 24
060 744 08 08
Pošaljite Email
KORPA 0 0
KORPA 0 0

Opis proizvoda: Uređaj Za Čišćenje Akni Uklanjanje Bubuljica

Uređaj Za Čišćenje Akni  Uklanjanje Bubuljica  je prenosni mikro-električni uređaj za čišćenje i negu lica. Posebno korišćenjem vidljivog plavog svetla 415NM koje ubija bakterije u porama kože i zajedno sa toplinom od 42 stepena i BIO stabilnom biološkom mikrostrujom, smanjuje problem sa aknama, čime se ubrzava prirodno izblednjivanje i nestanak akni. Umesto odlaska na skupe tretmane u kozmetičkom salonu, ovaj uređaj vam lako može pomoći da se rešite problema akni i bubuljica za samo dve nedelje i mnogo manje utrošenog novca. Proizvod sadrži tri dela ovog uređaja za lice koji će vam pomoći da se zauvek rešite akni i bubuljica:

Svetlo 415 nm talasne dužine

Specifična plava talasna dužina od 415 nm u američkoj medicinskoj zajednici dokazana je u kliničkim ispitivanjima. Upotreba nakon druge nedelje, odnosno nakon osam tretmana, može smanjiti 90 posto bakterija akni, 70% simptoma upale, ali i smanjiti masnoću koja se luči iz pora. Istaknuto LED plavo izlaganje kože visoke čistoće koži kao fotosinteza u biljkama, pomoćiće vašoj koži da bude čistija i zdravija. Blu-ray može zategnuti opuštenu kožu, porese čiste i se mogu efikasno ukloniti bakterije akni. Dobar je i za eritem, masnu kožu, a i za teške kožne alergije imaju dobar efekat.

Toplotna limfna drenaža od 42 stepena

Sprečava ponovnu pojavu akni na koži, poremećaje lučenja sebuma. Stabilan instrument do 42 stepena toplote za podsticanje prihvatljivog isparavanja akni sa kože, za rešavanje problema razmnožavanja akni iz korena, održavanje kože čistom i sprečavanje gljivica. Temeljno očistite vaše lice i sprečite dalje širenje akni i bubuljica.

BIO mikro-strujni protivupalni bol

BIO imitacija biološke mikro-strujne tehnologije pomaže pri aktiviranju ćelija kože. Podstiče regeneraciju i popravke kolagena, pomažući da se koži vrati prirodna elastičnost i nastave normalne metaboličke funkcije. Ćelija se vraća u život, koža postaje glatka i sjajna, može se izlečiti učvršćivanjem. Veoma je jednostavno za upotrebu, vrlo udobno i sigurno.

Pogledajte Video:

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.